Medireina měla skvělou příležitost podílet se jako generální partner na jubilejním X. kongresu laserové a estetické medicíny v Praze. Stalo se tak 24.6.2023. Představili jsme naší kolekci zdravotnických oděvů a zdravotnické obuvi a měli jsme příležitost se potkat se skvělými lidmi ze zdravotnického prostředí.

Zdravotnické oděvy Medireina udávají trendy

Bylo to úžasné setkání profesionálů v oblasti laserové a estetické medicíny. A my jsme tam byli nejen jako diváci, ale jako ti, kteří do hry přinášejí stylový šarm. Byli jsme generálním partnerem téhle parády, a to nám dalo skvělou příležitost ukázat, co dokáže naše kolekce zdravotnických oděvů.

Medireina v akci: Náš výstavní stánek říká víc než tisíc slov

Naše kolekce zdravotnického oblečení byla hvězdou našeho výstavního stánku. Kdo řekl, že zdravotnické oděvy nemohou být stylové? My jsme to vyvrátili! Provedli jsme lékaře i zdravotní sestry a další profesionály naší výstavní oázou a ukázali jsme jim, že se můžete ve zdravotnické uniformě cítit pohodlně a zároveň vypadat skvěle.

Styl, bezpečnost a nevšední Design: Tři v jednom od Medireina

Náš cíl je spojit bezpečnost s nádherným designem a pohodlím. V naší kolekci najdete nejen zdravotnické oblečení, které chrání, ale také něco, co zdůrazní váš osobní styl. Proč bychom se měli oblékat nudně, že?

Závěr: Stylově a Srdcem s Medireina

X. Kongres Laserové a Estetické Medicíny v Praze byl pro nás nejen akcí, ale také příležitostí potkat se s našimi klienty a ukázat jim, co umíme. Jsme hrdí, že jsme mohli být generálním partnerem této skvělé události. A pokud jste nás nestihli vidět v akci, nebojte se – další setkání jsou již na obzoru!

Ať je váš styl vždy v souladu s Medireina! 🌟✨

říjen 21, 2023 — Kateřina Štěpánková

Zanechte komentář